تشخیص وجود آنتی بیوتیک در شیر از نظر استاندارد های بین المللی وجود آنتی بیوتیک ها در شیر و فرآورده های شیری قابل تحمل نمی باشند زیرا که ممکن است در مصرف کننده موجب عکس العمل های آلرژیک و مشکلات گوارشی گردد. تمامی آنتی بیوتیک ها پس از استفاده تا مدتی، در شیر خام ظاهر می شوند. از طرفی وجود آنتی بیوتیک در شیر موجب اختلال در فعالیت های تخمیری لازم در فرآیند تولید پنیر، کره و غیره می شود لذا وجود آنتی بیوتیک ها در شیرخام باید توسط کارخانه های شیر پاستوریزه کنترل گردد. آمینوگلیکوزید ها از جمله جنتام ...