فایل پاورپوینت ضوابط طراحی معماری آشپزخانه، در 37 اسلاید قابل ویرایش با افکت جهت ارائه کلاسی دانشجویان طراحی معماری و شهرسازی.

 

بخشی از متن:

آشپزخانه یکی از سخت ترین فضا ها برای طراحی به دلیل لوازم، اثاثیه زیاد و نیاز به صرفه جویی در فضا است که باید به لحاظ بصری و عملکردی صحیح طراحی شود. برای اینکه بتوان اطمینان حاصل کرد که آشپزخانه کارآمد و بدون مشکل طراحی شده است. ضرورت دارد که طیف گسترده ای از نکات در نظر گرفت.
اساسا طراحی آشپزخانه به منظور سازماندهی وسایلی مانند: 
اجاق گاز
یخچال و فریزر
لباس شویی
سینک
محل جهت پخت و پز 
این نقاط در کنار یکدیگر یک مثلث تعریف میکنند که به آن مثلث عملکرد میگویند.

ابعاد مثلث کار باید چقدر باشد؟
حداقل طول لازم برای هر ضلع ۱50 سانتی متر و حد اکثر آن ۲۷0 سانتی متر بیان شده.طول کمتر از این اندازه باعث نبود فضای کافی برای کار شده و اندازه ی بیش از ۲۷۵ سانتی متر باعث خستگی و صرف انرژی بیش از حد می گردد.
بهترین موقعیت قرارگیری سه عنصر تشکیل دهنده مثلث کار در آشپزخانه یعنی اجاق‌گاز، سینک ظرفشویی و یخچال به گونه‌ای است که محیط این مثلث فرضی عددی بین ۴/۸۰ تا ۶ متر باشد.
و ...

 

فهرست مطالب:

مقدمه
دکوراسیون آشپزخانه
اجزا در آشپزحانه
ابعاد و استانداردها
شماتیک استانداردهای آشپزخانه
منابع و مراجع

 

این فایل با فرمت پاورپوینت در 37 اسلاید قابل ویرایش با افکت جهت ارائه کلاسی دانشجویان طراحی معماری و شهرسازی تهیه شده است.